18 vastausta artikkeliin ”Perheenlisäystä

 1. ihana♥ voisikko laittaa pojasta ja kamusta ’oikeen’ kuvan kun ne on yhessä??((:kun ne on nii söpöjä((:

 2. Hei jeij! Ihanaa et heillä on nyt toisensa ja saitte suunitelman toteutettua. Kyllä linnutkin on vaan niin laumaeläimiä että varmasti koheni elämänlaatu potenssiin viisi <3 (nyt kuulosti hiukan siltä että Poju olis ennen elänyt huonoissa oloissa ((Kamuhan selkeesti olikin)) mutta siis juu,ymmärrät pointtini varmastikin:)

 3. Juu ei se ihmisen seura koskaan täysin korvaa lajitoverin seuraa, vaikka pidettiinkin paljon seuraa Pojalle kun se oli yksin. Kokoajan se roikkui tossa olkapäällä =)

 4. Nyt on pakko nostaa hattua koska toi on mun mielestä just oikea tapa pitää lintuja. 8-D Ite katon ns. häkkieläimiä vähän vinoon, kun lintujakin moni pitää niin säälittävän kokoisissa häkeissä eikä linnuilla ole aktiviteetteja, puhumattakaan siitä että pääsisivät edes kerran päivässä lentelemään vapaasti asunnossa. >:I Hmph! Mutta tällaista kananpitoa aproovaan potenssiin. C:

  • Niinpä Sofia, linnun tulisi päästä kunnolla lentämään. Ennen tätä uutta häkkiä Poika oli aina omassa lintuturvallisessa huoneessaan vapaana ja joutui häkkiin vain kesällä tuulettaessa. Oi sitä huudon määrää silloin, ei pystynyt pieni käsittämään tätä häkkiin telkeämistä :D Nytkin linnuilla on melkein aina vapaa pääsy huoneeseen, mutta häkki on heille hyvä nukkumis- ja syömispaikka, ettei turhaan sitä rakennettu. :)

   Ja Susanna, kyllä mulla silmät kostu kun näin tän raukan pienessä häkissään värisyttämässä pientä siipeään. :(

 5. rakastan sun blogias! kumpa päivittäisit vaan vähän useammin ^^’ onks sulla mitään lifestyleblogia tän lisäks?

 6. Hei apua! tää blogi on aivan ihana!8--) mut viellä enemmän mun pitää kehuu sun lolleriaa. (irc-galleriaa) Löysin sen tuolta jostain uumenista, ja hei apua nuo sun kuvat!O: aivan ihania(:!

 7. 😍 meidän linnuilla päinvastoin, toinen kiusaa toista ja puree ja peilaa. Toinen taas on pelokas, nälkäinen ja se sihisee. (Peilaava on nuorempi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.