Netsarli haaste: 10. Talent-show-tyylinen merkintä (esittele erityiskykyjäsi ja anna lukijoiden päättää, mikä niistä on paras)

8 vastausta artikkeliin ”Netsarli haaste: 10. Talent-show-tyylinen merkintä (esittele erityiskykyjäsi ja anna lukijoiden päättää, mikä niistä on paras)

 1. No höh, tää koko kiraffikirja on täynnä sun erityiskykyjä :)
  Ja sulla on maailman toiseksi suurin sydän ja oikeudenmukaisin sielu.
  Ja mää voin opettaa sut röyhtäsemää :D

 2. Olipa kauniisti sanottu, kiitos c: Keksi mulle joku uus idea! Esim et piirrän suullani? Mut en sit suostu piirtää suullani, eli keksi joku toine :D

 3. Kokeile sitä Mielialasusi -juttuu.
  \Se on karvainen otus, joka piirretään silmät kiinni kertomaan mitä juuri on tapahtunut tai miten siivouksen välttely sohvalla on hauskempaa kuin lenkkeily. Mielialasusi on alterego, sivupersoona. Se kertoo miltä tuntuu, kun on selvinnyt valtavasta tiskivuoresta, drinkin päällä kelluu jotain epämääräistä tai on niin väsynyt, että on pakko tirauttaa kyynel metrossa.\ jne
  Eeva, Liisa ja Riikka Jäntti: Mielialasusi
  Sulla toimii tietty joku muu eläin :D

 4. Sen lisäksi , että suuresti kannatan Joukon ensimmäistä kommenttia : olet mielettömän hyvä siili . Ja siiliydellä pärjää pitkälle . ü Voidaa keskustel perjantain bussimatkal enemmä siiliydest ni keksitää joku idea yhes . 8) Nähhää !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.