15 vastausta artikkeliin ”Erään aivan erityisen kupin tarina

 1. Tämähän on nyt täysin asiaanliittymätön kysymys, mutta onko tuo laukku mahdollisesti suomen armeijan vanha kaasunaamarilaukku? P.S Diggaan sun sarjiksist!

 2. Huh! Mä oikeesti jo vetäydyin hiukan taakse päin näytöstä ja mutristin suuta kun luin että muki tippui maahan. Onneksi säilyi ehjänä. On se vaan eläytyminen ihanaa :D

 3. Joo on! Oonpas mä hyvä piirtämään kun noin pienillä yksityiskohdilla tunnistit B) Siinä laukussa oli armeijan se ”tornilogo” mikälie, niin ompelin siihen pasifistina peacemerkin päälle!

  Ihanaa Tiia kun eläydyit! Ilahduin kun Eikka luki tätä sarjakuvaa ja kupin tippuessa sen silmät suureni ja se henkäisi pelästyneenä, draaman kaari on selkeästi kunnossa kun saan tunteet pintaan!

 4. Kiitos :) Mut erehdyit tusseista, tein tän Eikan tykönä ja käytin jotain sen markettitusseja :--D Niil oli kauhee värittää, mut skanneri tais tykät näist sävyist enemmä ja toisti ne näin nätisti tähän :) Livenä copicväritetyt on tuhannesti parempia!

 5. Kiva kun kommentoit, ja lurkkailukin on erittäin toivottua (8 Superkuppi on mahtava, siitä maistuu kahvi parhaimmalta!

 6. Heeeijamooi!

  Mä oon Tepe ja eksyin sun blgiin just ny, mut en pysty nyt lukee ku ekan sivun yhyhyhyhyhyh T_T

  Mut alan stalkkaa sua ni pääsen lukee kaiken jeij!! *juoksee karkuun linkin kanssa*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.