18 vastausta artikkeliin ”Kirjastotädit moikkaa mua kaupungilla – and I’m not joking!

 1. Hei lue Leena Leskisen Eurotarinoita-novellikokoelma, jos vain jostain löydät, se oli miun ehdoton lemppari sillon nuaruusvuasina ;) Kari Hotakaisen Huolimattomat tulee kans ahmittua miltei kerralla kokonaan!

 2. Mä tykkäsin Virpi Hämeen-Anttilan
  Sokkopelistä ja Muistan Sinut Amandasta.
  Hmmm… Markus Zusakin Kirjavaras oli tosi hyvä..
  En jaksa miettiä muita :D

 3. Huolimattomat, Sokkopeli, Muistan Sinut Amanda, Kirjavaras ja etenkin Eurotarinoita lisätään lukulistalle =) (”etenkin” sen vuoksi, että Leskisen Espanjalainen Juttu-novellikokoelma oli loistava.)

 4. Jos kirjastotädit moikkailee sua kaupungil ni älä välitä ^w^ Niin ne tekee mullekki. Mitäs oon käyny kirjastos ain koulu jälkee kolmosest asti x’D Mulla on niille ihan oma lempinimiki! Mä oon pätkä ja mun kaveri o pitkä (kaveri on siis vuoden nuorempi ja päätä pidempi x3)

 5. Uusi kyttääjä ilmoittautuu. :3

  Ja meidän kirjastotädit kyttäilee sen takia että tälläkin hetkellä on lainassa ainakin sata nuottikirjaa… Marmattavat siitä, etten lue ”oikeaa kirjallisuutta”. (Itse asiassa luen paljonkin! Lainaan eri kirjastosta!)
  Mutta lukemista… Uhrilampaat on aivan loistava kirja, sen voin luvata (tosin lähes kaikki ovat sen jo lukeneet). Ja aijon laittaa lähiaikoina omaan blogiini novellini, joka tuli tuossa kirjoitettua. Vapaata riistaa sekin. ^^’

 6. No voi käenpesä! Kirjoitin sitten ”uhrilampaat” vaikka piti kirjoittaa ”polttouhrit”. Mitähän lie ajattelin siinäkin…

 7. Tervetuloa kyttäilemään. =)

  Aika röyhkeää kirjastotädeiltä marmattaa toisten lainauksista! Polttouhrit, jos siis puhut Gerald Greenin kirjoittamasta kirjasta, vaikuttaa aika synkältä kirjalta. Saatanpa sen kuitenkin lukeakin, ei kaiken tarvitse aina olla niin positiivista.

 8. Baby jane- sofi oksaselta!! kk- kuolemanlähettiläs kirjoittajaa en muista, Juokse poika juokse- nicky cartner, Tähtityttö- Jerry Spinelli, Puhdistus- Sofi Oksanen Siin on min lenpparit! Kerrohan jos luet noita että mitäs tykkäsit!

 9. Itse luin joku aika itten Sofi Oksasen Babe Janen ja oli ihan miellyttävää luettavaa vaikkakaan aihe ei itsessään ollut miellyttävä lainkaan. Olen myös hurahtanut Anna-Leena Härköseen jälleen. Viimeisimmät häneltä joita olen lukenut on Loppuunkäsitelty (synkkä aihe myös) ja Ei kiitos joka puolestaan sai höhöttämään ääneen suurimman osan ajasta. Ja jos haluat ihan överin lukukokemuksen niin hyppää kelkkaan jossa itsekin olen parhaillaan ja lainaa Robert Antonin Isoäitii eroottiset kansantarinat. Hhahaa, mikä kirja. En tosin vissiin lue loppuun asti, on sen verran möngertävää tekstiä lukea.

  • Nancyn oon lukenut ja tykkäsin kyllä. Hullujenhuone vaikuttaa googlailun perusteella mielenkiintoiselta, laitan sen korvan taakse! Kiitos vinkeistä :)

 10. Haiteksti oli kanssa kiinnostava, hieman sekava ja hämäräperäinen mutta loistava :D vadelmavenepakolainen oli myös viihdyttävä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.