9 vastausta artikkeliin ”They’re here and there, pink elephants ev’rywhere!

  1. pink elephants on parade on ihan loistava!! Sun ansiosta mä taas muistin sen olemassa olon. Niin ja kaikki disneyn laulut on hyviä, se on fakta(:

    ps. rakastan tätä sun blogia

  2. Vau, mikä nostalgiapaukku kun katsoin Pink Elephants Paraden. Mä pelkäsin hieman tuota kohtausta, kun olin ihan pieni, vaikka ne oli samalla hassuja. Ei sitä silloin käsittänyt, miksi Dumbo näki omituisia ja pelottavia elefantteja. :D

  3. Heiii ihanaa nostalgiaa tässä! En ole koskaan kuullut ensiksi mainittua kappaletta suomeksi, meille ostettiin kielitaidonsyventämissyistä vain englanninkielinen VHS. Arvattavasti nelivuotias minä oli sangen katkera.

  4. Ei herrajumala! Mite voiki olla totta et mä oon menny unohtamaan Dumbo! en muistanu tota videota ollenekaa! Ihana et ees joku muistuttaa siitä :D

  5. Iiiiiiggghh! Rakastan dumboa ja mun pitäis katsoa se pitkästä aikaa mutta en uskalla kun oon niin herkillä raskauden takia! :D Ne äitivauva-kohdat on vain jotain niin mahdottoman tunteikasta <3 Kiitos kun muistutit mua tästä upeasta biisisitä, piti heti laittaa taustalle soimaan! Ihastuin myös blogiisi jonka löysin ensikertaa! Jatkan lukemista :)

  6. Ihana dumbo <3 Sun pitää kattella sitä kun sullakin on vauva sylissä (: Kiva kuulla, että tykkäät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.